دانشجویان ارشد روانشناسی همانند دیگر رشته ها می بایست در انتهای دوره ارشد خود پایان نامه ارائه نمایند. و برای انجام پایان نامه روانشناسی نیاز است تا دانشجو ابتدا چندین حیطه را مد نظر خود قرار داده. و سپس در رابطه با حیطه های مورد علاقه شروع به سرچ مقالات نماید تا دیگر متغیر های رابطه دار با حیطه انتخابی خود را پیدا نماید. در مرحله بعدی دانشجو با توجه به خلاء تحقیقات و مقالاتی که مرور نموده است. می بایست موضوعی را در نظر بگیرد و آن را در اختار استاد راهنما قرار دهد و پس از تایید استاد به انجام پایان نامه خود بپردازد.
موسسه ابتکار پیشرو با محققان رشته روانشناسی در همه گرایش های بالینی و سلامت و مثبت گرا و روانشناسی و تربیتی و… آماده امور مشاوره و انجام پایان نامه برای دانشجویان عزیز می باشد.
موسسه ابتکار پیشرو برای راحتی دانشجویان عزیز موضوعات به روز روانشناسی در تمامی گرایش ها را به صورت کاملا رایگان. در اختیار دانشجویان قرار می دهد. و اما دانشجویان می توانند با ثبت پیام داخل پیامرسان های تلگرام یا واتس آپ و یا با تماس با شماره 09396167058 .درخواست خود را ثبت نمایند و پس از گذشت 24 تا 48 ساعت بعد موضوع خود را به صورت رایگان دریافت نمایند. در صورت عدم تایید موسسه موضوعات دیگری به صورت رایگان در اختیار شما عزیزان قرار می دهد تا با استاد راهنما به نتیجه برسید. و این فرایند تا زمان تایید موضوع به صورت کاملا رایگان می باشد. جهت سفارش رایگان موضوع کلیک کنید.
برای مشاوره انجام پایان نامه روانشناسی می بایست چندیدن عامل را در نظر بگیرید:
ابتدا باید با محققی که قرار است عملیات آمار و مشاوره پایان نامه را انجام دهد صحبت نمایید. تا مطمن شوید محقق شما از عملیات آماری و همچنین متغیر های رشته شما اطلاع دارد یا خیر.
در مرحله دوم باید در نظر داشته باشید که هزینه های مشاوره به صورت اقساط باشد و همه هزینه به صورت یکجا درخواست نشود.
در مرحله سوم باید در نظر داشت که طبق قرارداد ارسالی آیا ایرادات و اصلاحات تا زمان دفاع به صورت رایگان انجام می گردد یا خیر
نکته خیلی مهم این است که دانشجویان باید بررسی کنند که آیا موسسه مد نظر آموزش هایی از مطالب رشته روانشناسی و انجام پایان نامه های روانشناسی در فضای مجازی مثل آپارات و …. منتشر کرده است یا خیر.
در زمینه روانشناسی، متغیرهای مختلفی وجود دارند که برای بررسی و تحلیل رفتار و عملکرد انسانها استفاده میشوند. برخی از این متغیرها شامل شخصیت و اضطراب و افسردگی و خودشناسی و خودپنداره و خودکارآمدی و تعامل اجتماعی و تعامل خانوادگی، تعامل عاطفی. تعامل شغلی، تعامل دوستانه و رفتارهای اعتیادی و رفتارهای خشونتآمیز و رفتارهای خودکشی و رفتارهای جنسی و رفتارهای خوردن ناشایست و اعتماد به نفس، اعتماد به دیگران، ارتباطات بین فردی و روابط عاطفی میباشد.”